tiistai 26. elokuuta 2008

Konsultit

Molemmat pojat ovat eilen maanataina siirtyneet konsultin tehtäviin (konsultti tietää vaikka ei oma kohtaista kokemusta löytyisikään ;)) eli kastraatio on suoritettu onnistuneesti. Aamulla vein pojat eläinlääkärille ja kävin iltapäivällä noutamassa, todella pieniä olivat haavat eikä edes "lampunvarjostinta" tarvittu. Pojat olivat kotiin tullessa jo ihan omia vallattomia itsejään, eikä nukutusaine höyryjä tuntunut jäävän päätä hillitsemään ;) Vettä laiton tarjolle ensin ja ajattelin että ruuan kanssa odottelen ettei tule pahaolo. Viiden aikaan kiljukaulat pitivät sellaista huutoa ja pyrkivät meidän lautasille syömään ihan väkisin, jotta oli pakko kaivaa sapuskaa heidänkin kuppiinsa. Ruuat ahmittiin antaumuksella, olihan edellinen ruoka ollut tarjolla sunnuntai illalla klo 21, joten nälkä oli varmasti kiljuva. Ongelmia ei tullut, ruoka pysyi sisällä mainiosti ja leikit vauhdikkaina. Tosi ihanaa että haavat on noin pienet, eikä tunnu vaivaavan, ja antavat niiden olla rauhassa.

Kuva ennen lähtöä lääkäriin.

maanantai 25. elokuuta 2008

Näyttely tunnelmia Myyrmäkihalli 23.8.2008

Sirius ihmettelee
Dobby pöydällä, Kristiina tuomari juttelee mukavia

Dobby: mä oon tässä ihan hissun kissun ja ällistelen tätä hulinaa. (emäntä on vähän jännityksestä väsyny ;))

Sirius arvostelu pöydällä, tuomari Wendel Stoop

Voi pojat! Mis me nyt ollaan??? Hieno boxi ja viel hienommat pojat ;) Molemmat pääsivät tuomarin paras valintaan mukaan. Vaikka siitä emme jatkoon päässeetkään olin todella tyytyväinen hyviin arvosteluihin Ex1

RUROKin näyttely 23.8.2008 Myyrmäkihalli Vantaa

Olipa maraton! Sekä pojat, että emäntä olivat ihan pyörryksissä vielä seuraavana päivänäkin. Hauskaa oli ja paljon uutta tuli opittua! Onneksi Sailalla oli kamera mukana sillä tohelona olin unohtanut kamaran kotiin vaikka nimen omaan piti olla kamera että saisi kaikki näyttelyn ihmeet tallennettua. Muutenkin suur-KIITOS Sailalle, että oli opastamassa meitä keltanokkia että tiedettiin mitä lippua ja lappua piti mistäkin noutaa ja mihin piti olla seuraavaksi menossa. Hienosti selvittiin vaikka itse kehunkin;) hienot olivat arvostelutkin. Näyttelytuomareiden käsiala vain on samanlaista kuin lääkäreillä että vähän saa mietiskellä että mitähän tuossakin lukee, mutta tässä arviot niin kuin olen ne tulkinnut (krafologin ura urkenemassa ;) )
Dobby: Tuomari Kristiina Rautio
Tyyppi: Juuri yli 6 kk, upean kokone, vauvan pyöreä, pitkä vartalo
Pää: Hieman kapea mutta hyvän pituinen kiila. Hieno suora profiili. Vahva leuka
Silmät: Hyvä muoto ja koko. Hyvä ilme, lupaava väri
Korvat: Suht hyvin sijoittuneet, voisivat olla suuremmat
Turki: Vähän karkee selästä, mutta vartalon myötäinen. hyvin kehittyneet pointit ikäisekseen, vau jalkoihin kulma (?? epäselvä kirjoitus)
Häntä: Hienno muoto voisi olla pidempi. Hienot tabbyraidat.
Kunto: Erinomainen kunto, hieman ujo, mutta kiltti
Yleisvaikutelma: Lupaava nuori mies
Arvostelutulos: EX1


Sirius: tuomari Wendel Stoop (tämä on todellista tulkintaa)
Tyyppi: EX, typefully yougth, attrative body, well musked
Pää: Ex head vhope, well shaped chim, long slende neck, long ex profile, sligth pihcy
Silmät: Ex eye shape, ex colour developed
Korvat: OK settly, ex sice ? shaped
Turkki: Ex spotting allored, nice aprrotred colour, close lyivy texline, ex guality
Häntä: ex long hip
Kunto: ex developed, ex condition
Yleisvaikutelma: sneef, ?
Arvostelutulos: Ex1

Nyt jo pyydän anteeksi, teksti oli sen verran vaikeasti ja epäselvästi kirjoitettu että tulkkaaminen saattoi joissan sanoissa mennä siansaksaksi=sellaista sanaa englannissa ei edes ole tai kirjoitin väärin. Tärkeintä kuitenkin oli että Excelent oli joka paikassa ja sen emäntäkin ymmärtää että Pirun hieno ;) ( ?= ei saa mitään selvää mitä tässä lukee)




sunnuntai 17. elokuuta 2008

Näyttely lähenee...

Näyttelypäivä lähenee...iiks. Oma kevyt häkki on nyt hankittu, ei ollut muuten ihan niin yksinkertainen juttu kuin mä kuvittelin. Kuvittelin vaan meneväni eläinkauppaan ja ostavani sen kokoisen häkin että se täyttää kokonsa puolesta näyttely standardin ja on muuten tukeva, kivan näköinen ja tilava 2 kissan matkustaa. 5 elainkauppaa piti kiertää ja pari soitella läpi että sopiva löytyi. Häkit kun on pääasiassa tehty koiria varten. Kävin tuossa tutkimassa Dobbyn ja Siriuksen veljen Riksin kuulumisia kun löysin heidän bloginsa. Kyllä oli Riksi komea ja hienosti saanut menestystä näyttelyissä. Saa nähdä miten meidän käy :0. Pojat kun vielä eivät näyttelyissä ole olleet ja voivat vähän olla hämmästyneitä että mikäs juttu tämä nyt on. Onneksi Saila tulee vähän vahtimaan meidän touhuja ettei tule ihan hölmöiltyä :)


Fleece naru viuhka on ollut todella suuressa suosiossa, emännän näppäin sormi kameralla on vaan niin hidas että ei niin upeista ilmaloikista tahdo saada riittävän hyviä kuvia mutta katsotaan nyt jos vaikka onnistaisi :)

Rölli kehveli tarttee trimmata...mokoma metsän peikko tiputtaa kaikki karvansa pitkin lattiaa täytyy tilata aika lomaviikolle niin on sekin sitten hoidettu pois päivä järjestyksestä. Kuten poikien kastraatiokin jonka olen tilannut lomaviikon maanantaille heti näyttelyn jälkeen.

maanantai 11. elokuuta 2008

Sirius ja Dobby ja kissanhommia

Dobby ja kyl niin pal kärssii saa...pyh
Sirius puolella kankulla :)

Kyllä oma veli on paras kaveri :) suukkoja

Dobby ja kaamee irvistys miten tollanen ilme onkin naamalle vääntynyt :0

Dobbyn huippumalli haussa poseeraus ;)

Sirius meidän oma "Jellona" kato miten hurja kita :)

Kissa på kissa

Ruuhkaa

"Hyllyn koristeena"

Kukkuu...ihanan rapiseva kassi

Ikean paperikassista riitti riemua, kyllä pojat hoitaa ton aktivoinnin keskenään :)

Emännän shoppailusta on iloa myös kateille :)